Feeën Mini 1

Feeën Mini

Essentials voor bewogen jeugdherinneringen...

Eenvoudig maar stijlvol

De basis voor de garderobe van klein tot groot

Feeën Mini singlet mocha

Feeën Mini ontwerpt collecties van eenvoudige, maar moeiteloos stijlvolle benodigdheden voor baby’s en kinderen tot 8 jaar oud, met als doel om ouders en verzorgers het beste te kunnen geven aan baby’s en kinderen. Of ze nu los gedragen worden of in combinatie met meer uitgesproken items, we zijn er zeker van dat de essentials een goede basis leggen voor de garderobe van klein tot groot…

Een magische ervaring

Plotseling bevind je je in een sprookje

Een baby op de wereld zetten, kinderen krijgen en ze zien opgroeien is een magische ervaring. Het verandert de manier waarop je naar jezelf, je omgeving, je eigen ouders en de planeet kijkt. Je streeft ernaar de beste mens te zijn die je kunt beheersen. Met al zijn ups en downs geeft het ouderschap je een immens verantwoordelijkheidsgevoel. En je wilt je kleintje het beste van de wereld geven.

Voor Özlem (eigenaresse Feeën Mini) was het niet anders toen ze haar dochtertje verwelkomde. Duurzaamheid stond al lang in haar woordenboek, maar met de komst van een baby in haar leven kreeg het een nieuwe betekenis. Op zoek naar goede kwaliteit en duurzame babykleding, kwam ze maar weinig tegen dat geschikt was voor haar portemonnee en stijlwensen. Vooral biologische essentials in trendy kleuren waren een schaars goed.


Feeën Mini underwear
Feeën Mini hipster cardamom nutmeg cumin
Feeën Mini pyjama pink pepper
Feeën Mini bodysuit cumin
Duurzame oplossingen

Zo werd het zaadje geplant...

Het moest langzaam, ontspannen, eerlijk en duurzaam zijn. Het moest eerlijk zijn voor de planeet, voor de mensen die het maken, voor de mensen die het kopen. En het moest toegankelijk zijn voor meer mensen. Hoe kunnen we van mensen verwachten dat ze voor duurzame oplossingen kiezen als “duurzaam” als niche wordt aangezien.

Met deze begrippen in het achterhoofd ging Feeën Mini twee jaar op zoek naar het beste product en de beste productiepartner. Uiteindelijk resulteerde dit in een fair trade en biologisch gecertificeerde producent die het biologische katoen inkoopt om de zachtste en mooiste kledingstukken te maken.

Feeën Mini, organic baby- & kids wear