ByMelo

ByMelo

Kinderaccessoires, voor kinderen met 'attitude'

Vrolijke attitude

Een glimlach op ieders gezicht

ByMelo 1

De kleurrijke kettingen, armbanden, broches en oorbellen van ByMelo geven een vrolijke attitude aan de outfit van kinderen. De meeste producten ontwerpt en vervaardigt ByMelo zelf en zijn uniek. ByMelo is altijd op zoek naar nieuwe inspiratie, trends en kleurcombinaties. Met hun passie, ideeën en ontwerpen hopen ze zo een glimlach op ieders gezicht te toveren.

Passie & creativiteit

De sleutel tot succes

Lotte en Esmée zijn de trotse eigenaren van ByMelo en tevens de trotse moeders van een aantal ‘kids with attitude’. De kinderen vormen voor hun de inspiratie voor wat ze doen en vervaardigen. Hun creativiteit is als kleine meisjes al begonnen met waterverf en heeft hun hele leven een rol gespeeld. Ze hebben elkaar in 2001 leren kennen tijdens hun studie aan het Cibap en hebben daarna samen Interieurarchitectuur gestudeerd in België. Hopelijk kunnen ze met hun passie, ideeën en ontwerpen alle kids wat ‘attitude’ geven!

ByMelo Ketting Bobbie Beer

Sinds de start van ByMelo werkt Monkey Miks met veel plezier voor het vrolijke merk. ByMelo is inmiddels in veel prachtige winkels van Nederland te vinden. Om succesvol te blijven speelt ByMelo in op de trends en ontwikkelingen in de kinderbranche.

Onze creativiteit houdt nooit op, we zijn altijd bezig met nieuwe ontwerpen en wisselen regelmatig onze collectie om vernieuwend te blijven”

Lotte & Esmée, eigenaressen ByMelo