Over 2

Agency voor baby & kids lifestyle

Origineel en anders dan anders. Ga je mee op avontuur?

Origineel en meer van deze tijd

Monkey Miks is anders dan anders

Kim Schenk los haar

Monkey Miks wil zich onderscheiden van andere agentschappen in Nederland. Anders dan anders zijn. En dit start eigenlijk al bij de naam. Bij het woord ‘agentuur’ kreeg ik een beetje de kriebels, dus bedacht een naam die origineler is, meer van deze tijd, wat meer bij mij past en wat mijn klanten zullen gaan onthouden. Monkey staat voor de ondeugende kleine aapjes. Miks staat voor een diversiteit aan lieve, stoere en eigenwijze merken gericht op lifestyle binnen de baby & kinderbranche. En waarom Miks nu met een ‘k’ wordt geschreven; tsja… omdat ik vroeger altijd Mik werd genoemd en hier mooie fijne herinneringen aan heb.

Toegevoegde waarde

Monkey Miks vertegenwoordigt vanuit haar prachtige showroom in Breda de stijlvolle mid/high end merken met hoogwaardige duurzame producten die anders zijn dan anders en om die reden absoluut niet behoren tot de massa. Maar natuurlijk is er meer waar Monkey Miks zich in onderscheidt;

Kim Schenk zitten koffie
Aandacht

Monkey Miks waakt voor een maximaal aantal merken (nationaal & internationaal) om ze stuk voor stuk de aandacht te kunnen geven die ze verdienen.

Marktkennis

Monkey Miks heeft contact met de juiste afzetgebieden die passen bij het merk en neemt zoveel mogelijk werk uit handen.

Advies op maat

Ik denk graag mee met het merk en geef advies m.b.t. de collectie om in te kunnen spelen op de ontwikkelingen en trends in de baby- & kinderbranche.

Communicatie

Een goede onderlinge communicatie en flexibiliteit van beide partijen is een vereiste. Zo behalen we samen de beste resultaten.

Social Media

Monkey Miks staat voor meer dan alleen sales. Monkey Miks ondersteunt de merken in hun promotie door middel van website & social media.

Relatiebeheer

En natuurlijk is een goede samenwerking met mooie (vooral fysieke) winkels erg belangrijk, met als doel een goede doorverkoop.

Wie zit er achter die leuke gele banaan?

Blij zijn, blij blijven...

Ik ben Kim, 43 jaar, een trendwatcher en gek op bananen. Mijn leuke, lieve klanten en opdrachtgevers die ik altijd in mijn showroom ontvang met een heerlijke cappuccino, zullen mij omschrijven als een super enthousiast persoon, iemand die er 100% voor gaat en zelfverzekerd is. Ik streef altijd naar een goed eindresultaat, wat behaald wordt door mijn commerciële vaardigheden en met vol enthousiasme onderhouden van relaties.

Het liefst ben ik verantwoordelijk voor inspirerende merken met een bijbehorende beleving en wat 100% bij me past. Gevoel, sfeer en beleving vind ik erg belangrijk in alles wat ik doe. Ik werk vanuit mijn hart; hier krijg ik een super goed en blij gevoel van. Vervolgens zijn goede verkoopcijfers vanzelfsprekend.

Mede dankzij de fijne samenwerking met de merken en de lieve retailers die de merken vol vertrouwen bij me in de showroom inkopen, ervaar ik iedere dag weer als een feestje.


Voor de prachtigste winkels

Aangezien de merken die ik vertegenwoordig niet tot de massa behoren, werk ik samen met de meest prachtige winkels/boutiques van Nederland. De juiste winkel voor het juiste merk en andersom. Een kleine greep uit het overzicht van winkels waar ik met trots en veel plezier voor werk; Bende van Geluk, Bij & Mus, Confetti, Donsaapje, Eluun, Esel & Elg, Haas & AapKids Department, Kids & SoKind zo Blij, Kookaburra, Le Fanfare, Little Department Store, Meis & Jip, Milck, Mini Parade, Monchou, Petozzi, Spruit, Stokstaart, Store of Daydreams, TED, Tokkelientje, Vier Seizoenen en Wonder.