Mats & Merthe Diamond Rose Mauve Off White

Mats & Merthe

Baby-basic essentials met een unieke twist

Comfort met een unieke twist

Ontstaan uit passie voor kwaliteit

Mats & Merthe Diamond Collection sand & off white

Mats & Merthe is een Nederlands merk, ontstaan uit een passie voor kwaliteit, tijdloos design en liefde voor detail. De collecties bestaan uit baby-basic essentials met een unieke twist. Met het comfort van de allerkleinsten in gedachten, heeft Mats & Merthe gekozen om uitsluitend te werken met 100% hoogwaardig katoen en zo mogelijk biologisch. Naast extreme zachtheid biedt dit materiaal de perfecte eigenschappen voor de gevoelige en kwetsbare babyhuid. Ook zijn de items zo ontworpen dat niets over het hoofdje van de baby aangetrokken hoeft te worden.

Alles is perfect te combineren

Een bewuste productie

Op dit moment zijn er zes mooie kleuren beschikbaar die perfect met elkaar te combineren zijn. Mats & Merthe produceert hun collecties bewust, duurzaam, eerlijk en controleerbaar in Europa. Alle items worden geselecteerd op basis van hun respect voor mensen, natuur en omgeving.

Mats & Merthe knitted jumpsuit grey
Mats & Merthe romper korte mouw wit samen
Mats & Merthe romper korte mouw wit broek donkerblauw
Mats & Merthe Diamond Rose Mauve
Mats & Merthe Diamond Moss
Mats & Merthe Diamond Collection sand & off white

Sinds de start van de samenwerking werkt Monkey Miks met veel plezier voor het prachtige merk. Mats & Merthe is inmiddels niet meer weg te denken in veel winkels van Nederland. Ik denk graag mee om dit kwalitatief mooie merk vol passie en liefde nog succesvoller te maken.

Kim weet met haar enthousiasme en kennis van het vak altijd iets waardevols toe te voegen aan onze ideeën!”

Willeke & Kim, eigenaressen Mats & Merthe