Pindahs 7

Pindahs

Dé hockeysokken voor iedereen die wil schitteren op het veld

Duurzaamheid

Shinen op het hockeyveld

Pindahs 5

PINDAHS is opgericht vanuit de gedachte dat iedereen het verdient om te shinen op het hockeyveld. Daarnaast is duurzaamheid voor Pindahs altijd een belangrijk onderwerp geweest waaraan zij graag aandacht besteden. Door deze twee gedachten met elkaar te combineren is samen met veel passie en plezier PINDAHS ontstaan.

Maar ook frisse kleuren en de tofste printjes!

De enige hockeysok met glitters...

Bij hockeyen hoort niet alleen het fanatisme binnen de sport, maar speelt ook ‘de outfit’ een grote rol en deze is minstens zo belangrijk. Wanneer je een lekker gevoel hebt bij hetgeen je draagt weerspiegelt zich dat in de prestaties op het veld. De sokken van PINDAHS worden gekenmerkt door een subtiel glitterrandje aan de bovenkant. Dit maakt de sok zo uniek, omdat PINDAHS Hockeysocks de enige sokken zijn met glitters! Daarnaast hebben alle sokken frisse kleuren en de tofste printjes. Het product is volledig geproduceerd in Nederland en de hockeysokken worden verpakt in duurzame doosjes die gemaakt zijn van gerecycled karton.

Geproduceerd in Nederland

De beste nylongarens

PINDAHS weet hoe fijn het is om goede sokken te dragen en daarom wordt er alleen gebruik gemaakt van de beste nylongarens met extra elasticiteit. Tevens is het voetbed van de hockeysokken gemaakt van Polycolon. Dit houdt je voeten lekker koel wanneer jij of je kind(eren) het veld over rennen.

Duurzaamheid
Het product is volledig geproduceerd in Nederland en de hockeysokken worden verpakt in duurzame doosjes die gemaakt zijn van gerecycled karton.


Waarom PINDAHS?

In het Indonesisch betekent ‘pindah’: moving.

So..MOVE like PINDAHS zodat je vanaf nu niet alleen door je prestaties, maar ook met je looks zult schitteren op het veld!

Veel speelplezier in de hockeysokken van PINDAHS.