Vici

Vici

Van stappen naar trappen!

De basis van bewegen is balanceren

Een prachtig design in drie fasen! Dat is gelukt!

Vici 3

Naast dat Vici een heel mooi design, lichtgewicht kinderfiets is, helpt het kinderen daadwerkelijk sneller, veiliger en prettiger te leren fietsen. De basis van bewegen is balanceren. Een jong kind moet kunnen balanceren om te leren zitten, staan en uiteindelijk te leren lopen. Balanceren  is ook de basis van leren fietsen. Daarom is Vici ontwikkeld. Een loopfiets waarop kinderen leren balanceren terwijl de fiets zich voortbeweegt. En hiermee geholpen worden naar hun eerste echte Vici met trappers.

Zitpositie

De volgende stap in het leren fietsen

Kinderen leren bij voorkeur nieuwe dingen in dezelfde omgeving en met dezelfde materialen. Daarom heeft Vici een loopfiets ontwikkeld die je nog steeds kunt gebruiken als je groter groeit en zelfs kunt gebruiken om van een loopfiets naar een trapfiets te gaan. Dezelfde zitpositie, hetzelfde zadel, hetzelfde stuur. Een kind hoeft alleen maar bezig te zijn met de volgende stap in het leren fietsen en hoeft niet te wennen aan een nieuwe omgeving of nieuwe materialen.

De juiste zitpositie draagt bij aan de juiste houding van je kind bij het leren fietsen. Door de zitpositie die een kind aanneemt op een Vici, zorgt dit ervoor dat het lichaamszwaartepunt meer in het midden van de fiets komt te liggen. Dit zorgt ervoor dat je kind makkelijker en sneller voelt dat het kan balanceren op een fiets.

 


Direct de stap naar de trapbeweging

Met zonder zijwielen!

Vici 4

Wij geloven dat als je een kind hebt leren balanceren op een rijdend voorwerp, in dit geval een loopfiets, dat je daarna direct de stap kunt zetten naar de trapbeweging op een fiets, zonder dat er ondersteuning nodig is van zijwielen. Met zijwielen fietsen leert je kind niet om met evenwicht om te gaan. Zodra ze dat onder de knie hebben, kan het echte werk beginnen. Fietsen met trappers, met zonder zijwielen!

Minder productie, minder transport én minder afval!

Beter voor de aarde

Een fiets die gemakkelijk meegroeit met hard groeiende kinderen? Snel en veilig leren fietsen met een lichtgewicht fiets die zo veel vertrouwen biedt dat je de zijwielen kunt overslaan? Het verminderen van energie- en grondstofverbruik doordat je één fiets koopt voor jarenlang fietsplezier? Dat alles kan met dé drie in één meegroei kinderfiets van Vici. Naast het prachtige design is Vici dus ook een praktische en duurzame keuze voor jarenlang veilig fietsplezier! Kortom, een goede investering in een wereld waar duurzaamheid en gemak steeds meer hand in hand gaan.