Karma Mama

Karma Mama

Nature to nature skincare

De filosofie van Karma Mama

Geïnspireerd door de kracht van Moeder natuur

Karma Mama Comfort Cream

Karma Mama, een natuurlijk verzorgingsmerk met een missie. Geïnspireerd door de kracht van Moeder natuur en haar meest bijzondere bronnen, bieden de producten baby’s, kinderen en mama’s de liefdevolle zorg waar ze recht op hebben.

Producten die verzachten, kalmeren en intens hydrateren. De pure en voedende oliën, crèmes en balsems zijn het bewijs dat minder vaak juist meer betekent. Minder chemicaliën, minder schadelijke stoffen, minder dingen die wij en onze huid niet nodig hebben.

De liefde voor de natuur heeft ervoor gezorgd dat Karma Mama producten ontwikkelt die daar zo dicht mogelijk bij staan. Tussen de 98,5% en 100% natuurlijk, 100% vrij van chemicaliën, 100% micro-plastic free en uiteraard niet getest op dieren.

Micro batch productie

Liefde voor onze planeet

Gecreëerd in Nederland – en met liefde geproduceerd door een toegewijd team in Thailand. Daar werkt Karma Mama met een klein familiebedrijf wiens respect en liefde voor onze planeet ook als eindeloze inspiratiebron dient. Deze samenwerking zorgt er ook voor dat Karma Mama lokale gemeenschappen op de juiste manier kan steunen.

Karma Mama doet niet aan beloftes die ze niet kunnen waarmaken. Kleine micro-batches en verse producten met de meest pure en natuurlijke ingrediënten zijn er daar één van.

 

Vrij van schadelijke stoffen

Natuurlijk & uniek

Karma Mama is 100% vrij van schadelijke chemicaliën zoals parabenen, siliconen, laurel sulfiet, kunstmatige kleur-en geurstoffen (parfum), glycols, tea, dea, en petro chemicaliën. Alle ingrediënten zijn 100% veilig en uitgebreid getest. Daarbij maakt Karma Mama enkel gebruik van ingrediënten die ook echt iets goeds doen voor de huid. Karma Mama werkt altijd met de beste kwaliteit koudgeperste oliën, essentiële oliën, biologische en natuurlijke botanische extracten. En gezien de liefde voor de planeet en iedereen die deze deelt, zijn de producten natuurlijk nooit op dieren getest. Het resultaat? Effectieve en plantaardige formules die voeden en werken.


Recyclebaar

‘Beat the Microbeat’

Karma Mama Overview Flower

Als clean beauty merk kan Karma Mama met trots delen dat alle producten van de Karma Mama lijn 100% microplastic vrij zijn. Hiervoor hebben ze ook het ‘zero plastics inside logo’ van ‘Beat the Microbeat’ mogen ontvangen. Daarnaast zien de amberkleurige verpakkingen er niet alleen mooi uit in de badkamer, het is ook de perfecte manier om de formules langer en beter te bewaren.

 

 

 

Karma Mama Gentle All Over Wash
Karma Mama Wash Comfort Cream Baby
Karma Mama Soothing Oil
Karma Mama Soothing Oil
Karma Mama Baby Bum Balm
Karma Mama Gentle All Over Wash

Bijdragen aan een betere wereld

Karma Mama staat voor huidverzorging met een missie. Karma Mama is vastberaden om hun steentje bij te dragen aan een veiligere wereld voor de moeders en kinderen die het het hardste nodig hebben. Wanneer je een product van Karma Mama koopt, krijg je niet alleen de beste en meest veilige ingrediënten voor jou en jouw kind, je helpt zo ook direct een andere mama en haar familie.

Karma Mama geeft onvoorwaardelijke steun aan Friends International, een goed doel dat zich inzet zodat arme gemeenschappen in Cambodia, Thailand, Laos en Indonesië verder kunnen groeien en zich ontwikkelen.”

Leonie, eigenaresse Karma Mama